Widgets Magazine

Για τους συναισθηματικούς και προστατευτικούς καρκίνους που βρίσκουν την ευτυχία μέσα από την οικογένεια και το άλλο τους μισό, το 2017 θα είναι μια χρονιά γεμάτη αλλαγές. Μετά από αρκετές δυσκολίες που έχουν περάσει θα τους φέρει πιο κοντά στην ευτυχία ! Το 2017 θα είναι μια χρονιά που θα ολοκληρώσουν αρκετές αλλαγές που ξεκίνησαν από το 2016, και πολύ νωρίτερα. Αν και τότε φάνταζαν επώδυνες σήμερα θα τους απελευθερώσουν από τα δεσμά του παρελθόντος και θα τους ανοίξουν καινούριους ορίζοντες προς το δρόμο για την αυτοεκπλήρωση τους!

Με τον Δία στο ζώδιο του ζυγού και στον 4ο οίκο σας, θέματα του σπιτιού θα πρωταγωνιστήσουν στη ζωή σας. Καθώς ο Δίας φέρνει επέκταση είναι πολύ πιθανό  να σας δημιουργηθεί η ανάγκη να μετακομίσετε σε ένα μεγαλύτερο σπίτι, ιδιαίτερα αν η οικογένεια σας έχει μεγαλώσει αριθμητικά ή να ανακαινίσετε και να βελτιώσετε σημαντικά το ήδη υπάρχον! Επίσης είναι η κατάλληλη περίοδος να αγοράσετε γη ή κάποιο ακίνητο, αν αυτό σας ενδιαφέρει.  Γενικά τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του καρκίνου είναι πολύ δεμένα με την οικογένεια και τις ρίζες τους, αυτή όμως την περίοδο που ο Δίας θα βρίσκετε εκεί, θα μπορούσατε με μεγαλύτερη ευκολία να μετακομίσετε στο εξωτερικό, αν αυτό είναι μια από τις επιθυμίες σας! Γενικά μέχρι και τον Οκτώβριο που ο Δίας θα αλλάξει οίκο στο ωροσκόπιο σας,  μπορείτε να απολαύσετε το σπίτι σας, να το επεκτείνετε, να το μεταφέρετε ή να το εξελίξετε όπως εσείς επιθυμείτε! Από τις 10 Οκτωβρίου ο Δίας περνάει στο ζώδιο του σκορπιού και στον 5ο οίκο σας! Αυτό θα φέρει μεγάλες αλλαγές στα ερωτικά σας! Όλοι εσείς οι ελεύθεροι καρκίνοι ετοιμαστείτε να ερωτευτείτε! Ήρθε και για εσάς μετά από τόσο καιρό που περιμένατε, η ώρα για ανεμελιά, για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη ζωή! Αρκετά ασχοληθήκατε με το σπίτι και την οικογένεια! Βγείτε έξω, φλερτάρετε με τους άλλους, με την ιδία τη ζωή! Το φθινόπωρο θα είναι για εσάς γεμάτο θετική ενέργεια και δημιουργία! Είναι η ιδανική περίοδος για να ξεκινήσετε κάποιο χόμπι ή να εξελίξετε και να αφοσιωθείτε σε κάποιο από αυτά που ήδη κάνετε. Η δημιουργία και ο έρωτας θα είναι το κύριο μέλημα σας! Αν έχετε στο πρόγραμμα κάποιο ταξίδι αυτή είναι η καταλληλότερη περίοδος για να το κάνετε και να εξασφαλίσετε ότι θα περάσετε φανταστικά! Για εκείνους που είναι παντρεμένοι ή σε σοβαρή σχέση, μετά από τους έντονους κλυδωνισμούς και ανακατατάξεις που έχει δεχθεί τον τελευταίο καιρό η σχέση τους με τον Πλούτωνα, τον πλανήτη των ριζικών αλλαγών – κρίσεων και της μεταμόρφωσης,  στον 7ο οίκο τους, ένα μωρό μπορεί να έρθει για να οδηγήσει τη σχέση τους στην επομένη φάση της και να ολοκληρώσει την ευτυχία τους! Επίσης οι καρκίνοι οι οποίοι έχουν μικρά παιδιά αυτή την περίοδο, θα απολαμβάνουν όμορφες και δημιουργικές στιγμές με τα παιδιά τους και θα γεμίσουν αγάπη, όνειρα και ελπίδες.

Με τον Κρόνο στον τοξότη, στον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σας, τα τελευταία δυο περίπου χρόνια σας απασχολούν θέματα επαγγελματικής φύσεως. Μπορεί να αισθάνεστε ότι η εργασία σας έχει δυσκολέψει, είναι πιο απαιτητική ή μπορεί να αισθάνεστε ότι οι υπόλοιποι σας έχουν «ρίξει» πολλές ευθύνες και η εργασία σας έχει γίνει πιο πολύ υποχρέωση και λιγότερο απόλαυση, να αισθάνεστε ότι σας εγκλωβίζει και σας περιορίζει. Το σημαντικό αυτή την περίοδο είναι να αναλαμβάνετε ευθύνες και να φέρεται εις πέρας ότι αναλαμβάνετε με επιτυχία; το κλειδί είναι η συνέπεια. Ο Κρόνος δεν είναι τιμωρός, είναι ο δάσκαλος που θα σας μαλώσει αν αμελήσετε κάτι εσκεμμένα, αλλά από την άλλη θα επιβραβεύσει κάθε προσπάθειά σας. Είναι σημαντικό όσο ο Κρόνος θα βρίσκετε σε αυτή τη θέση, μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, να ασχοληθείτε λίγο με το σώμα σας. Να περιορίσετε τις ατασθαλίες και να ακολουθήσετε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Η ξεκούραση, η γυμναστική και η σωστή διατροφή είναι θέματα που πρέπει να μπουν στην καθημερινή σας «ρουτίνα», αυτό θα σας κάνει να νοιώσετε πολύ πιο υγιείς και πρακτικοί στην καθημερινότητα σας.

Ο ουρανός στον 10ο οίκο σας, μέχρι της 16 Μάιου 2018, οίκο των επαγγελματικών και της κοινωνικής σας ζωής φέρνει αλλαγές, τις οποίες πρέπει να είσαστε έτοιμοι να δεχτείτε. Μπορεί να αισθανθείτε ότι θέλετε να επαναστατήσετε, να αλλάξετε εργασία ή τις συνθήκες στο εργασιακό σας περιβάλλον . Η αλλαγή καριέρας είναι πολύ πιθανό σενάριο, προσοχή όμως μην είναι «επανάσταση» για την επανάσταση και όχι λόγω εσωτερικών διεργασιών και ώριμης σκέψης! Υπάρχει ο κίνδυνος λόγω της πίεσης που νοιώθετε στα επαγγελματικά σας με τον Κρόνο στον 6ο οίκο και τον ευθυνών που πρέπει να αναλάβετε να νοιώθετε ότι «πνίγεστε» και ότι η αλλαγή καριέρας είναι η λύση. Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε ότι ευθύνες υπάρχουν σε όλα τα επαγγέλματα και ότι η φυγή ή η αντίδραση δεν είναι η λύση. Καμία φορά η λύση είναι πιο απλή! Επιμονή και εμμονή  στους στόχους μας κάνοντας αυτό που αγαπάμε με συνέπεια και υπευθυνότητα .

Το 2017 είναι μια χρονιά που θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε, με τον Ποσειδώνα στον 9ο οίκο σας. Θα έχετε συνεχώς την αίσθηση ότι «διψάτε» για μόρφωση , ίσως σκεφτείτε να ξεκινήσετε εκείνο το μεταπτυχιακό που θέλατε πάντα να κάνετε. Επίσης μπορεί να νοιώσετε την ανάγκη να ξεκινήσετε μια καινούρια γλώσσα. Όλα αυτά είναι πολύ καλά και σε συνδυασμό και με το Δία στον 5ο οίκο σας θα τα κάνετε με μεγάλη επιτυχία. Θέλει όμως προσοχή στις προσδοκίες σας γιατί μπορεί να παρασυρθείτε από την αισιοδοξία σας και να μη θέσετε ρεαλιστικούς στόχους με αποτέλεσμα να μην καταφέρετε να υλοποιήσετε και να ολοκληρώσετε τους στόχους που έχετε βάλει και αυτό να σας κάνει να αισθανθείτε ματαίωση.

Με τον Πλούτωνα στον 7ο οίκο σας, τον οίκο του γάμου σας και των σοβαρών συνεργασιών σας, μπορεί να αισθανθείτε ότι ο σύντροφος ή ένας συνεργάτης από τη εργασία σας επηρεάζει σημαντικά και σας καταπιέζει. Μπορεί να αισθανθείτε ότι σας παίρνουν τον έλεγχο της ζωής σας και είσαστε κατά κάποιο τρόπο πιόνι τους. Επίσης είναι μια περίοδος που μπορεί να έρθουν διάφορα μυστικά στην επιφάνεια καθώς και διάφορες δικές σας φοβίες, όσον αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες, τις οποίες αν δεν τις διαχειριστείτε μπορεί να φτάσουν στην εμμονή. Ο Πλούτωνας αλλάζει ριζικά τις σχέσεις μας και είναι ένας πολύ δυνατός πλανήτης του οποίου το άγγιγμα αισθανόμαστε έντονα. Πρέπει να έχετε στο νου σας ότι διαμορφώνει σχέσεις, καταστάσεις, φέρνει στην επιφάνεια πράγματα, μπορεί να περνάμε λίγο ζόρικα αλλά στο τέλος μας απελευθερώνει, μας αναγεννά, καθαρίζει το τοπίο δημιουργώντας ένα υγιές περιβάλλον πάνω στο οποίο μπορούμε να χτίσουμε με επιτυχία σε γερά θεμέλια και όχι σαθρά τα όνειρα και τις επιθυμίες.

Οι δεσμοί της σελήνης περνούν στις 9 Μαΐου από τον άξονα παρθένου –ιχθύ στον άξονα λέοντα –υδροχόου. Στο παρελθόν σας απασχόλησαν κυρίως θέματα που είχαν να κάνουν με κοντινά ταξίδια καθώς και με τα αδέλφια σας και το εξωτερικό, από εδώ και πέρα θα ασχοληθείτε κυρίως με τις πεποιθήσεις σας και τις αξίες σας , τα επαγγελματικά σας καθώς και με θέματα διαχείρισης των οικονομικών σας και των περιουσιακών σας στοιχείων .Σίγουρα είναι μια περίοδος πιο δύσκολη από την προηγούμενη και λιγότερο ανέμελη αλλά θα σας αλλάξει ριζικά και θα αντιμετωπίζετε τη ζωή από εδώ και περά με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε εσάς και στις δυνάμεις σας .

Η σεληνιακή έκλειψη στις 7 Αυγούστου στον υδροχόο γίνεται στον 8ο σας οίκο και μπορεί να αναζωπυρώσει φοβίες από το παρελθόν αλλά μπορεί να ξυπνήσει και έντονα τη σεξουαλικότητα σας .Στις  21 Αυγούστου στο ζώδιο του λιονταριού είναι πιο ευνοϊκή για εσάς, καθώς μπορεί να νοιώθετε έντονα ερωτικά και σεξουαλικά αφού θα σας δώσει μια γερή ένεση αυτοπεποίθησης.

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΝέα Σελήνη Ιουλίου 2017 στο ζώδιο του Λέοντα: Η στιγμή της διεκδίκησης
Επόμενο άρθροΟ ρόλος του ωροσκόπου στην παιδική ηλικία
Μαρία Σόγια
Η Μαρία Σόγια γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης όπου και ζει. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο Bradford, του Ηνωμένου Βασίλειου, BSc in Beauty Τherapy with Μanagement και διατηρεί το δικό της Εργαστήριο Αισθητικής. Ταξιδεύει στο εξωτερικό για σεμινάρια και μετεκπαιδεύσεις που αφορούν τη εργασία της. Από το 2011 ξεκίνησε την ενασχόληση της με την αστρολογία, αρχικά παρακολούθησε κάποια μαθήματα στην Κρήτη και στη συνέχεια, καθώς την μάγευε η αστρολογία, αποφάσισε να εντρυφήσει σε αυτή. Τα τελευταία χρόνια παρακολουθεί μαθήματα με το Χρήστο Άρχο, ενώ συνεχίζει να παρακολουθεί μαθήματα και σεμινάρια όταν της δοθεί ευκαιρία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Τελευταία παρακολουθεί μαθήματα συμβουλευτικής και life coaching στο πανεπιστήμιο Αιγαίου. Πιστεύει ότι η αστρολογία σε συνδυασμό με την ψυχολογία βοηθούν το άτομο να ανακαλύψει τον πραγματικό εαυτό του, και να ξεπεράσει ότι του συμβαίνει με τον πιο ανώδυνο και εποικοδομητικό τρόπο. Αποκτώντας αυτογνωσία, κάποιος διαχειρίζεται καλύτερα τη ζωή του, τις διαπροσωπικές του σχέσεις και τις επιλογές του. Μεγάλη της αγάπη εκτός από την αστρολογία είναι η ζωγραφική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here