Widgets Magazine

Οι Γάλλοι  φαίνεται οτι κατανοούν την υπεροχή αυτής της απόλαυσης και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ονομάζονταν  οι οργασμοί, “le petit dead”. Σημαίνει δηλαδή  μικρός θάνατος. Είναι μια ποιητική αναφορά στο πώς οι οργασμοί,  μας εξολοθρεύουν παρόμοια με την έξοδο του θανάτου. Θα έλεγα, οτι όλοι χρειαζόμαστε αυτού του είδους της  εξολόθρευσης  στη ζωή μας . Τι λες; Μαζί, ας προσπαθήσουμε να αυξήσουμε την ευχαρίστηση στον κόσμο μας, ρίχνοντας μια ματιά στο πως κάθε ζώδιο  φτάνει στο σημείο κορύφωσης, τον οργασμό.

Κριός

Μερικές φορές νιώθεις οτι απλά ένας  οργασμός,  δεν θα είναι τόσο  ικανοποιητικός στις αισθήσεις σου, γι ‘αυτό χρειάζεσαι μια πιο έντονη διέγερση και απαιτείς επαναλαμβανόμενη συνουσία. Θα  χρειαστεί να σου τραβήξουν τα μαλλιά, να πιάσουν τις θηλές σου και να “συντρίψουν” τους γλουτούς σας με τον πιο περίπλοκο τρόπο.

Ταύρος

Κατά τη διάρκεια του έρωτα, σου αρέσει περισσότερο η αφή,  αλλά και το άρωμα και οι μυρωδιές από τα μαλλιά και το σώμα του άλλου . Ο οργασμός σου αρχίζει να κτίζεται  αργά, μόνο για να κορυφωθεί αργότερα δυνατά και με ένταση. Ωστόσο, παρά τις εξαιρετικές αυτές ιδιότητες, έχεις την τάση να καθιερώνεις ορισμένους κανόνες στον έρωτα, στο ρυθμό, στα χαϊδέματα  και στις ερωτικές θέσεις.

Δίδυμος

Για σένα που λατρεύεις να  επιτυχαίνεις νέα ύψη κορύφωσης με το προφορικό παιχνίδι σου ή με τις ατέλειωτες διαφορετικές στάσεις , θα πάς όσο το δυνατόν παραπέρα ,για να κάνεις  τη ζωή σου πιο οργιστική από ποτέ. Εξαιτίας αυτού, η δοκιμή νέων παιχνιδιών μπορεί να σας βοηθήσει να βρεις  νέα και ευχάριστα σημεία στο σώμα του άλλου, που  ίσως να μην είχες  σκεφτεί πριν.

Καρκίνος

Μερικές φορές, έχεις τους θλιμμένους οργασμούς,  επειδή δημιουργεί πόνο από μια παλιά σπασμωδική δύναμη. Μερικές φορές, έχεις ευχάριστους οργασμούς, επειδή είσαι χαρούμενος που είσαι ερωτευμένος .Το σεξ και τα συναισθήματα πηγαίνουν χέρι-χέρι για σένα, και δεν είναι ποτέ ΜΟΝΟ ένας οργασμός .

Λέων

Θέλεις ακριβά εσώρουχα  και δονητές  από ροζ χρυσό, περιορισμένης έκδοσης από τη SEXland! Στην κορύφωση σου,  δείχνεις  έναν εαυτό  που οριοθετεί  τα κεκτημένα του  και φτιάχνει τους δικούς του κανόνες.  Σου αρέσει να  διακοσμείς τα γεννητικά σου όργανα και να έχεις την πρωτοβουλία στα σεξουαλικά σου παιχνίδια , που στέλνουν κύματα  συντριπτικής ευχαρίστησης. Εάν σου πουν και πόσο  υπέροχος  είσαι, θα είσαι πάντα εκεί  για περισσότερα.

Παρθένος

Δεν είσαι από τους  ανθρώπους που θα κάνει χυδαίες επιδείξεις πάθους και η ερωτοτροπία σου φαίνεται λίγο πρόχειρη, ακόμη και η μεθοδική. Ξέρε όμως για την ανθρωπινή ανατομία, καθώς έχεις διευκρινίσει προηγουμένως τι ακριβώς διεγείρει  κάποιον και πως θα ενεργοποιήσεις τα κατάλληλα κουμπιά . Το ίδιο ισχύει και για τον δικό σου οργασμό. Η τεχνική σου είναι πιο αισθητική απ’ οτι  αισθησιακή  και θα κάνεις την καλύτερη δυνατή προσπάθειά σου  .

Ζυγός

Ο οργασμός σου , είναι μια σεξουαλική εμπειρία γεμάτη ρομαντική θάρρος. Δεν βιάζεσαι να τελειώσεις και σου αρέσει πρώτα  να βρεθείς σε μια συναισθηματική διάθεση, καθώς θα μπορέσεις να ζήσεις μια ολόκληρη ανάταση αισθήσεων .Το ατού σου είναι οτι  χρησιμοποιείς αρωματισμένα έλαια και κρέμες για μασάζ στα πιο οικεία μέρη σου, που ενεργοποιούν περισσότερο τις αισθήσεις σου και σε προκαλούν να  εκραγείς σ’ ένα εκατομμύριο μικρούς οργασμούς.

Σκορπιός

Οι δικοί σου οργασμοί είναι ικανοί να σπάσουν τους εύθραυστους τοίχους της κρεβατοκάμαράς . Δεν υπάρχουν ταμπού, περιορισμοί και παίρνεις πάντα την  μέγιστη ευχαρίστηση .Μερικές φορές μπορεί να κρατάς την κορύφωση σου για να τυραννήσεις το άλλο σου μισό και μετά να  δράσεις αρκετά επιθετικά. Σαν ζώο. Όχι ότι δεν μπορείς να το σταματήσεις. Δεν το θέλεις. Γιατί τίποτα δεν είναι πιο ευχάριστο από τον πόνο….

Τοξότης

Ο οργασμός σου είναι συνώνυμο του ενθουσιασμού σου για την ζωή . Γι’ αυτό κι έχεις πάντα  πολλαπλούς οργασμούς  που τους επιτυγχάνεις μέσω του πειραματισμού πάνω στο σεξ, είτε χαϊδεύοντας τα κολπικά τοιχώματα με τα δάχτυλά σου, είτε μέσω διέγερσης  με μικρές μπάλες , είτε πάλι με δραστηριότητες στην “πίσω πόρτα”. Βεβαιώσου πάντα ότι έχεις αρκετή λίπανση για να διαχειριστείς όλη αυτή την σφριγηλότατα.

Αιγόκερως

Για σένα , η κορύφωση σου σε καλεί να συνυπάρξεις με την  σκοτεινή σου πλευρά , που θέλει να δοκιμάσει μαστίγια, χειροπέδες, BDSM, ή άλλες πρακτικές. “Πέταξε” την ηθική στον άνεμο, γιατι τίποτα δεν είναι λάθος όσο είναι ασφαλές και αμοιβαία συναινετικό.

Υδροχόος

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αποτελείς την χρυσή  ευκαιρία, για να βρεθούν μ’  έναν άνθρωπο που ενδιαφέρεται για τις σκέψεις τους,  περισσότερο απ’  οτι το σώμα τους.  Είσαι σε θέση να επιτύχεις οργασμό, χωρίς πραγματική επαφή.  Πάντα να είσαι έτοιμος για διαφορετικούς οργασμούς,  δεδομένου ότι είναι δύσκολο να βρεθεί ένας άνθρωπος που διαθέτει  τέτοια φαντασία και μοντέρνο στυλ αποπλάνησης, όπως εσύ.

Ιχθείς

Τα πάντα για εσένα είναι εκπληκτικά δημιουργικά, συμπεριλαμβανομένων των πολύχρωμων οργασμών σου. Οι οργασμοί σου έχουν ρυθμό, όπως η μουσική. Ξεκινούν σιγά-σιγά, και στη συνέχεια σπάζουν σε μια γρήγορη, πιασάρικη μελωδία. Το όνειρό σου  για τον τέλειο οργασμό, είναι να λιώσεις με τον εραστή σου , έχοντας πάρει  ικανοποίηση  από φυσική, ψυχική, πνευματική και πνευματική άποψη.Μην αντισταθείς, αγαπητέ μου, γιατί στο τέλος της ημέρας, όλοι χρειαζόμαστε έναν οργασμό , και αυτό είναι που μετράει τελικά σε αυτόν τον σκληρό, κρύο κόσμο.lol

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΜύθοι και πραγματικότητες στην Αστρολογία
Επόμενο άρθροΗ Σπουδαιότητα του Ηλίου
Γεννήθηκα το 1978 στην Άρτα. Από μικρή με μάγευε ότι είχε να κάνει με την Αστρολογία, το μεταφυσικό , το ανεξήγητο και την έκτη αίσθηση. Στα 8 μου περίπου έφτιαχνα χάρτες χειρόγραφα, ενώ στα 16 όταν τα άλλα παιδιά είχαν το μυαλό τους στο πώς να διαβάσουν για το σχολειό, εγώ άρχισα να μαζεύω που αφορούσε την Αστρολογία. Όταν με ρωτούσαν οι γονείς μου αν διαβάζω εγώ τους απαντούσα ναι, χωρίς να γνωρίζουν ότι αυτό το κάτι που διάβαζα είχε άμεση σχέση με τον μαγικό κόσμο των άστρων. Κι έτσι ο κόσμος μου κινούταν μέσα σε πλανήτες και ζώδια. Παράλληλα τελείωσα το Τεχνικό Λύκειο και πήγα στο Ι.Ε.Κ σαν Ειδικός Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου. Η μεγάλη μου αγάπη για την Αστρολογία με ακολουθούσε σε κάθε μου βήμα και κάθε στιγμή της ζωής μου ποτιζόταν από αυτή. Δούλεψα σε λογιστικό γραφείο και οχτώ χρόνια είχα το κυλικείο στα Γυμνάσια της περιοχής μου. Οι δουλειές μου συνδεόταν άμεσα με τις γνώσεις που θα έπρεπε να αποκτήσω για την περαιτέρω εξέλιξη μου. Η οργάνωση και η μαθηματική ακρίβεια της Λογιστικής και η αθώα προσέγγιση του κόσμου μέσα από τα μάτια των παιδιών, ήταν συστατικά που έβαλα στην μελέτη μου. Μέσα από τις πολλές τεχνικές της Αστρολογίας η τεχνική του Composite (Σύνθετος Χάρτης) με απορρόφησε περισσότερο. Η ανάγκη μου να εξηγήσω τις διάφορες σχέσεις τις ζωής μου και να καταλάβω πως μπορώ να τις θέσω σε ένα καλύτερο επίπεδο κατανόησης και συμπεριφοράς , με έκανε να εντρυφήσω στα μυστικά του Composite και να μπορέσω να δουλέψω καλύτερα επάνω στις διάφορες σχέσεις μιας και είναι αρκετά αποτελεσματικός. Έτσι τις αρχές του 2010 παρουσίασα για πρώτη φορά στον ιστολογικό χώρο του astrogossip.gr παραδείγματα σύνθετου χάρτη διαφορών διάσημων ζευγαριών. Εν έτη 2011 αρθρογράφησα στο site του Astrology.gr κυρίως σε θέματα αστρολογίας και lifestyle, όπως και σε παραδείγματα σύνθετων χαρτών. Το 2012 υπήρξα στα τηλεφωνικά ραντεβού του site Astrology .gr μέχρι τον Ιούνιο , ενώ παράλληλα δημιούργησα το δικό μου site http://starsandthecity.wordpress.com/ . Από 1 Οκτωβρίου 2012 ξαναγύρισα στο Astrology.gr μέσα από την στήλη Lunar dance με πρακτικές χρήσιμες συμβουλές για την καθημερινότητα μας μέσα από την ματιά της Αστρολογίας. Ακολούθησε η στήλη Πλανητικές απόψεις, ενώ πια συνεχίζω να γράφω οποιοδήποτε θέμα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της εποχής. Στα συν είναι ότι ασχολήθηκα και πια με άρθρα πιο εναλλακτικής μορφής-έρευνας που βρίσκονται στην ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ του Astrology.gr, μέχρι το 2016. Τέλος , εντρύφησα περισσότερο στην σεξουαλική αστρολογία και μέσα από το διαγαλαξιακό σύστημα, θέλησα να βοηθήσω να ανάψουν τα αίματα και να σπάσω τους περιορισμούς και τα taboo της σεξουαλικότητας μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here